Strefa Wiedzy
Aktualności
Komunikaty
Komunikat sadowniczy 05.04.2024 r. // przyspieszona wegetacja a ochrona przed infekcjami
Komunikat sadowniczy 05.04.2024 r. // przyspieszona wegetacja a ochrona przed infekcjami
Obecny sezon cechuje się istotnie przyspieszoną wegetacją w stosunku do poprzednich lat.
07 kwietnia 2024
(0)
​Komunikat sadowniczy 06.03.2024 r. // choroby kory i drewna
​Komunikat sadowniczy 06.03.2024 r. // choroby kory i drewna
Za rogiem wiosna, a więc pora na nowy sezon komunikatów sadowniczych firmy Frusto! W najnowszym i zarazem pierwszym w tym roku komunikacie sadowniczym Łukasz Lewandowski porusza temat chorób kory i drewna.
07 marca 2024
(0)
Komunikat sadowniczy 25.09.2023 r. // resztki pozbiorcze i ich właściwy rozkład
Komunikat sadowniczy 25.09.2023 r. // resztki pozbiorcze i ich właściwy rozkład
W najnowszym komunikacie sadowniczym Iwona Matyjasik – specjalista ds. produktów biologicznych z firmy Elvita, poruszyła temat właściwego rozkładu resztek pozbiorczych.
27 września 2023
(0)
Komunikat sadowniczy 18.08.2023 r. // Parch jabłoni, szkodniki i wybarwienie owoców
Komunikat sadowniczy 18.08.2023 r. // Parch jabłoni, szkodniki i wybarwienie owoców
W dzisiejszym komunikacie sadowniczym Łukasz Lewandowski z firmy Frusto ponownie odnosi się do parcha jabłoni oraz szkodników występujących sadach. Zwraca także uwagę na wybarwienie owoców.
18 sierpnia 2023
(0)
Komunikat sadowniczy 20.06.2023// parch jabłoni i szkodniki w sadach jabłoniowych [WIDEO]
Komunikat sadowniczy 20.06.2023// parch jabłoni i szkodniki w sadach jabłoniowych [WIDEO]
W dzisiejszym komunikacie sadowniczym Łukasz Lewandowski z firmy Frusto opowiada o sposobach na zwalczanie parcha jabłoni i szkodników występujących w sadach.
20 czerwca 2023
(0)
Komunikat sadowniczy 7.06.2023// parch i mączniak jabłoni
Komunikat sadowniczy 7.06.2023// parch i mączniak jabłoni
Zapraszamy na kolejny komunikat sadowniczy. Tym razem Łukasz Lewandowski z firmy Frusto omawia parcha oraz mączniaka jabłoni. Wspomina także o szkodnikach.
07 czerwca 2023
(0)